Bekijk hier onze werkwijze

Werkwijze:

Je kunt bij ons terecht voor Slenderen:

Slenderen is onbelast bewegen. Heel geschikt voor mensen met een beperking of een blessure. Maar als je gezond bent maar je niet thuis voelt in de sportschool, dan voel je je bij ons vast wel thuis. Wij begeleiden je van bank naar bank. Maar je bent gewaarschuwd :-)), op de banken kun je ook heel hard werken.

Je kunt bij ons in de Vacushaper als je plaatselijk wilt afvallen. Daarvoor moet je gezond zijn. Je mag dus geen knie- heup- of rugklachten hebben. Dit is belast bewegen.

De Vibrosaun is onze Haarlemmerolie. Heerlijk voor gezonde mensen om te ontspannen. Voor mensen met een aandoening is het een geneesmiddel.

NIEUW: vanaf nu kun je ook een lekkere ontspannings massage krijgen!

Wij intaken altijd en maken samen je programma.

Tot gauw in onze Salon.

Wij werken op afspraak.

Prijslijst Slenderen

Nieuwe klant:
altijd gratis een proefles!

strippenkaarten:
10 x kaart = € 110,= 1/2 jaar geldig
20 x kaart= € 190.= 1 jaar geldig
30 x kaart= € 250.= 1 jaar geldig
abonnementen:
1 x per week, contract 6 mnd, daarna per maand opzegbaar,
per automatische incasso 35.= per maand of

2 x per week, contract 6 mnd, daarna per maand opzegbaar,
per automatische incasso 49.50 per maand of

3 x  per week, contract 6 mnd, daarna per maand opzegbaar,
per automatische incasso 59.50 per maand

 

Slenderen

Ieder mens weet het eigenlijk wel.

Bewust leven is belangrijk. Voldoende beweging en verstandige voeding.

Onze leefstijl, vaak heel ongezond, eist zijn tol. Wij laten ons bewegen, en we hebben bijna altijd een goed excuus; geen tijd, slecht weer.

Dus bewegen moet. Minstens drie keer p.w. een uur.

Bewegen zorgt ervoor dat iemand zich lekkerder voelt.

Voor wie niet naar de sportschool wil of kan is Slenderen mogelijk een oplossing. Dit is een methode die verschillende delen van uw lichaam activeert. U wordt dus bewogen….al dan niet heel actief met oefeningen.

Het programma wordt voor u persoonlijk geschreven en is voor dames en voor heren!!! Bij lichamelijke klachten is er een alternatief programma, waarbij men wel flink beweegt maar niet belast.

Zo kan er toch aan de conditie gewerkt worden c.q. de conditie opgebouwd worden. Het programma wordt onder begeleiding bank voor bank afgewerkt en is uitermate geschikt bij blessures of beperkingen. Deze training is ook zeker geschikt voor mensen met reuma, fibromyalgie, hoge bloeddruk, astma of bij pijn-of stijfheidbeleving. Daarnaast kan er ook getraind worden in combinatie met onze vibrosaun, al dan niet in kuurvorm.

Gaat u ook bewegen?

NB

Wij hebben 2 sets banken, zodat u gezellig met uw vriend/vriendin kunt bijpraten.

De Vibrosaun

Gemiddeld ondervindt iedere gebruiker van de Vibrosaun een bepaalde lichamelijke- en geestelijke reactie.

Deze reactie varieert per persoon maar geeft altijd ontspanning.

De Vibrosaun verlicht vele lichamelijke klachten, vooral diverse vormen van pijn- en stijfheidsbeleving.

Bij regelmatig gebruik, een á twee keer per week -of een kuur- wordt een groot deel van de lichamelijke en/of geestelijke spanning weggenomen. Door de combinatie van massage en warmte (droge lucht sauna) wordt -mits de gebruiker daar voor open staat- als het ware een knopje in de hersenen omgezet, waardoor diverse zenuwen een impuls krijgen om spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te stimuleren.

Mensen met gewrichts-en/of spierpijnen(reuma- of fibromyalgie patienten) en mensen met reumatische aandoeningen zijn over het algemeen een dankbaar publiek van de Vibrosaun. Terwijl u in een ontspannen houding ligt voelen zowel de warmte als de spierontspannende trillingen zeer weldadig aan. Vooral mensen met een iets te hoge bloeddruk, meestal tengevolge van stress, merken na enige vibrosaun-sessies dat hun bloeddruk zich stabiliseert op een lagere waarde.

Uit ervaring blijkt dat C.A.R.A. patienten door de Vibrosaun een opener gevoel hebben van hun luchtwegen. Ook hier geldt dat regelmatig vibrosaunen het grootste effect teweegbrengt. Sommige gebruikers konden hun medicatie met de helft verminderen. Ook bij rugklachten wordt de Vibrosaun als zeer aangenaam ervaren en mag men rekenen op vermindering van spierspanning.

Eczeem en psoriasis zijn veel voorkomende huidproblemen. Onze vibrosauns zijn voorzien van UV licht, waardoor, na een regematige kuur, een psoriasispatiënt schoon – klachtenvrij- kan zijn. Door de werking van de Vibrosaun wordt de nierfunctie verbeterd zodatafvalstoffen beter afgevoerd worden.

Mensen met gewichtsproblemen

Afvallen d.m.v. de Vibrosaun is heel goed mogelijk. Men dient dan dagelijks 30 minuten te vibrosaunen bij een temperatuur van 70ºC. Daarna even 15 minuutjes relaxen. Behalve het aanvankelijk vochtverlies en enige onderhuidse vetverbranding houdt het lichaam al na een week minder vocht vast dan daarvoor. Vooral in combinatie met regelmatig vacushapen en een verstandig eetpatroon sorteert dit een enorm effect.

Een vibrosaun-sessie duurt bij elkaar ongeveer een uur. De meeste mensen starten met een temperatuur van 55 graden. Deze temperatuur kan opgebouwd worden tot 80 graden. Na 0,5 uur slaat de vibrosaun uit. U dient dan te blijven liggen tot de temperatuur gezakt is naar 40ºC. Dit naliggen is zeer belangrijk!!!!!! Daarna gaat u nog 10 minuten nazitten en! drinkt u een groot glas water. Na dit nazitten gaat u lauw douchen.

De vibrosaun is natuurlijk ook een “droge” sauna voor iedereen die graag eens in de sauna wilt zonder de vochtigheid en in alle privacy.

Prijslijst Vibrosaun

Losse les €15.=

5 x vibro €50.= 1/2 jaar geldig

10 x vibro €90.= 1 jaar geldig

20 x vibro €170.= 1 jaar geldig

Vibrosaun van SlenderYou Heerhugowaard

Vibrosaun van SlenderYou Heerhugowaard

Prijslijst Vacushaper

Altijd gratis een proefles!

Strippenkaarten;

20 x vacushaper €125.=

30 x vacushaper €180.=

40 x vacushaper €240.=

Nieuw: Maandkaart, een maand onbeperkt in de vacushaper €65.00

Vibrosaun

Vacushaper

In onze salon kunt u in de vacushaper om af te vallen maar zeker ook om een goede conditie te krijgen.

Waarom VacuShaper?

De VacuShaper is ontworpen om vetweefsel af te breken en cellulite / sinaasappelhuid te bestrijden. Het is ontwikkeld volgens de laatste technologie.

De werking van de VacuShaper

De VacuShaper maakt gebruik van vacuümtherapie welke het vetverbrandingsproces bevorderd. Trainen op een elliptical of loopband in een vacuümcabine leidt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van dijen, zitvlak, taille, heupen en buik, m.a.w. dé probleemzones bij vrouwen waar op natuurlijke wijze vet voorkomt.

Het vacuüm dat ontstaat in de VacuShaper stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones.

De combinatie van vacuüm en beweging resulteert in:

verbetering van bloedcirculatie en lymfestelsel

verbetering van de stofwisseling

snellere vetverbranding

verminderd cellulite

gewichtsafname

een fitter en vitaler gevoel

verbetering van het figuur